Welkom op de website van Boomkwekerij Giel Hekers


Boomkwekerij Giel Hekers is een tuinbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in met name de teelt van coniferen en Taxus, daarnaast kweken wij ook nog tal van andere producten.


In 1990 is begonnen met de teelt van haagconiferen op een perceel van 1,5 hectare.
Inmiddels bestrijkt het areaal van Boomkwekerij Giel Hekers ruim 10 hectare vollegrondsteelt en ook beschikken wij over een ruim containerveld, alwaar verschillende producten in container gekweekt worden.


Boomkwekerij Giel Hekers is een vertrouwd adres op het gebied van kweek, verkoop en levering van haagplanten, heesters, coniferen, Taxus, Prunus en Buxus. Wij leveren aan groothandel, hovenier, tuincentra, collega boomkwekers en particulieren, tegen betaalbare prijzen.
Wij onderscheiden ons door uitstekende kwaliteit, snelle levering, persoonlijke aandacht en een goede service. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor een goede advisering.
Ook beschikken wij over een grote voorraadhoek waar de planten opgekuild staan en waardoor ook snelle orders voor ons goed te verwerken zijn.


Boomkwekerij Giel Hekers is gevestigd in Ospel, Limburg. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen vanwege de ligging nabij de A2.