Kwekerij


Voor de teelt van al onze producten gebruiken we kwalitatief hoogwaardige uitgangsmaterialen, welke voor het grootste gedeelte zelf vermeerderd worden door middel van stekken.


De vollegronds teelten vinden plaats op onze welbekende Limburgse zandgronden, waardoor de wortelstelsels zeer goed ontwikkeld zijn en mede daardoor zijn de planten uitstekend verplantbaar.
Voor onze containerteelten hebben we een speciaal mengsel laten samenstellen van de beste witveensoorten. Hiermee is het haalbaar om de best mogelijke kwaliteit te kweken en is ook verplanting altijd succesvol.


Wij streven naar een duurzame teelt met zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen.
Dit doen we vooral door de teelt nauwkeurig in de gaten te houden en alleen in te grijpen indien nodig. Voor de bemesting maken we gebruik van organische meststoffen.


Duurzame producten dragen bij aan een beter milieu en goede leefomstandigheden voor de toekomst en dit is iets waar wij graag ons steentje aan bijdragen.


Om de kwaliteit ook tijdens verzending te waarborgen verpakken wij onze producten op een degelijke wijze. De kleinere maten worden verzonden in palletboxen of op Deense karren en de grotere maten gaan weg , rechtopstaand op paletten. Uiteraard zijn andere manieren van verzending ook mogelijk, dus passen wij ons graag aan, aan de wensen van de klant.


Al onze leveringen geschieden volgens de HBN-voorwaarden, de Handelsvoorwaarden voor de Boomkwekerij in Nederland. Onderaan onze website vindt u een link naar deze voorwaarden.


Jarenlange ervaring stelt ons in staat om uitsluitend producten van een constante en hoge kwaliteit te kunnen leveren. We zullen dan ook alles in het werk stellen om dit in de toekomst te kunnen continueren. Daarom bent u bij ons dan ook aan het juiste adres voor al uw bomen en planten.