Disclaimer


Ondanks de constante zorg en aandacht die Boomkwekerij Giel Hekers aan de samenstelling van deze website besteedt, is toch het mogelijk dat informatie die op deze site gepubliceerd wordt na verloop van tijd veroudert, of dat informatie onvolledig of onjuist is. Boomkwekerij Giel Hekers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

Ook bestaat de mogelijkheid dat via deze internetsite toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen kan Boomkwekerij Giel Hekers evenmin aansprakelijk worden gehouden.

Boomkwekerij Giel Hekers respecteert een ieders privacy en zal er op toezien dat de communicatie en gegevensuitwisseling met onze sitebezoekers plaats zal vinden volgens de regels die opgesteld zijn met betrekking tot de privacy wetgeving,

Copyrights
Het copyright op alle teksten en beelden in deze internetsite ligt bij Boomkwekerij Giel Hekers en de ontwerper van deze site. Dit houdt in dat er aan de complete inhoud van deze site niets mag worden veranderd en dat er zonder toestemming van Boomkwekerij Giel Hekers niets mag worden gekopieƫrd.